KDDV Gevorderd vernieuwd!

– juli 2017 –

Nieuwe versie
Uit de feedback van u als docenten en gebruikers is naar voren gekomen dat er meer sturing en begeleiding gewenst is bij het Keuzedeel Digitale Vaardigheden Gevorderd. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en kunnen u meedelen dat in augustus een vernieuwde versie van KDDV Gevorderd beschikbaar komt.
?Bij de kerntaken kan de gewenste versie worden aangeklikt:

Verschillen
?In de? nieuwe? versie (2017) worden de leerlingen meer begeleid en aangestuurd. De benodigde theorie voor een project wordt ze voorafgaand aan een project aangereikt.
Natuurlijk kunt u er nog steeds voor kiezen om uw studenten gelijk te laten starten ?in de ?project?-paragrafen?. Dan kunnen de ?paragrafen met theorie als naslagwerk gebruikt worden voor hiaten in de kennis van de studenten.

Versie 2016 (oud)? Versie 2017

Ons advies?
Wij adviseren u om uw nieuwe studenten te laten starten met versie 2017. Versie 2016 (oud) zal op termijn niet meer beschikbaar zijn. Uw huidige studenten kunnen er het komend schooljaar nog wel in blijven werken. Maar u kunt hen ook over laten stappen op versie 2017. Licht uw studenten in elk geval goed voor welke versie zij moeten kiezen als zij met Toets-ICT gaan werken!

Beschikbaar vanaf augustus 2017
Versie 2017 wordt in de zomervakantie live gezet. U kunt er direct mee aan de slag bij de start van het nieuwe schooljaar. Er komt een aparte examenwijzer voor deze versie.